Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig play-off finalinde Bodrum FK’ye 3-1 yenilerek Süper Lig hayaline veda etti. 17 sezonluk bekleyiş devam ediyor.
Sezon başında teknik direktör Taner Taşkın ile yola çıkan Sakaryaspor, ilk dört haftada 5 puan topladı. Ancak Taşkın ile yollar ayrıldı ve 5. haftada Tuncay Şanlı takımın başına getirildi.
Tuncay Şanlı idaresinde 29 maça çıkan ekip, 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. 32. haftada Giresunspor’u yenerek 3. sıraya yükseldi.
Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’i 60 puanla 3. sırada bitirerek play-off finaline yükseldi. Ancak finalde Bodrum FK’ye yenilerek Süper Lig’e çıkma şansını kaçırdı.
Sakaryaspor, 1981-1982 sezonunda ilk kez Süper Lig’e yükseldi ve beş sezon boyunca bu ligde mücadele etti. 17 sezondur Süper Lig özlemi sürüyor.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap