Kategoriler: Haberler

Ankara Keçiören Belediyesi Aile Terapi Merkezi’nde ‘Gizli’ Giriş Ortaya Çıktı

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Açıklamalarda Bulundu

Keçiören Belediye binasının yakınlarında bulunan Aile Terapi Merkezi’ne ait ‘gizli’ giriş keşfedildi. Bina dışında farklı bir girişi olan ve tabelasız olan bu binada 9 oda bulunmaktadır. Her odada tuvalet-banyo, makam odaları, kütüphane ve mescit bulunmaktadır. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, bu durum hakkında açıklamalarda bulundu.

TOGEM Binanın Yeni Kullanımı

Özarslan, binanın içerisindeki odaların kullanım amacı hakkında şunları söyledi: “Orası bizim TOGEM dediğimiz bir binamızmış. Bizim arkadaşlar envanteri görme adına gezdiklerinde böyle bir yapıyla karşılaşmış. Bu yapımızın altında terapi merkezi, bir tarafında otel gibi kullanılan odaları ve bir tarafında da eski belediye başkanının kullandığı odalar var. Onları görüntülediler. Onları gözlemlediler.”

Gelecek Planları

Özarslan, binanın gelecekteki kullanımı hakkında da bilgi verdi: “Biz orayı daha kullanışlı hale getireceğiz. Halkımıza hizmet eden bir belediyemiz var. Orayı şirketimizin Keçiören Belediyesi Gıda Limited Şirketi’ne istihdam edeceğiz. Orada halkımıza daha iyi hizmet edebileceğimiz birimler oluşturacağız.”

TOGEM Binanın Değerlendirilmesi

Özarslan, binanın gelecekteki durumu hakkında şunları söyledi: “TOGEM binasını Keçiören Belediyemizin şirketine vereceğiz. Orada daha aktif olan bir şirket haline dönüştüreceğiz. Üst düzey yöneticilerin ve başkanın kullanımıyla ilgili geçmişte olan durumları kabul etmiyoruz. Halka daha iyi hizmet edebilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Özarslan, “Hiç gitmedim şu ana kadar. Sadece videolarını ve resimlerini gördüm. İnşallah halkla olan kucaklaşmamız bittiğinde yeni halini görürüm, eski halini görmek istemiyorum.” ifadeleriyle de konuşmasını noktaladı.

Benzer Haberler

Patlayıcı Yüklü Sandık Faciası: İki Kişi Tutuklandı

Erbaa'da Yaşanan Patlama Olayı Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Karayaka beldesinde 18 Mayıs saat 21.00 sıralarında,…

27 dakika önce

Özelleştirilebilir Tasarımlarıyla Hangar Kapıları Satın Al

Her hangarın ihtiyacı farklıdır. Hangar kapıları, geniş bir özelleştirme yelpazesi sunarak, hangarın özel gereksinimlerine uygun…

3 saat önce

Neden Kahraman Teknik Buzdolabı Servisinden Hizmet Almalıyım?

Kahraman Teknik'i tercih etmenizin birçok nedeni var. Öncelikle, firmanın sunduğu hizmetler tamamen garantilidir. Tamir işlemlerinde…

4 saat önce

Profesyonel SEO Paketleri ile Dijital Pazarda Öne Çıkın

Dijital pazarda daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefleyen işletmeler için SEO paketi vazgeçilmez bir araçtır.…

4 saat önce

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na Geri Sayım Başladı!

Almanya'nın Ev Sahipliği Yapacağı EURO 2024'e Katılacak Takımlar Belli Oldu Almanya'nın ev sahipliği yapacağı 2024…

4 saat önce

Yaşanan Taraftar Olaylarına Dair Sözcü Gazetesinden Çağrı

Çorum, Gaziantep ve Bursa'da Taraftar Kavgaları Çorum'da Galatasaraylılar ile Fenerbahçeliler arasında çıkan kavgada 17 yaşında…

4 saat önce