Kategoriler: Haberler

Barcelona, Lewandowski’nin Ardından Darwin Nunez İle Yeniden Şekilleniyor

Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde PSG’ye Elendikten Sonra Yeni Kadro Planları Yapıyor

Barcelona, La Liga’da şampiyonluğu Real Madrid’e kaptırdıktan sonra Şampiyonlar Ligi’nde de PSG’ye elenerek sezonun en büyük hedeflerinden uzak kaldı. Katalan ekibi, hayal kırıklığı yaratan bu sezonun ardından gelecek yıl için planlar yapmaya başladı.

Nou Camp’ta Büyük Değişim Başlıyor

Barcelona’da Başkan Joan Laporta’nın teknik direktör Xavi ile devam edeceklerini açıklamasıyla birlikte kadro planlamaları hız kazandı. İngiliz basınında çıkan iddiaya göre, Barcelona’nın hedefi, sezon sonunda ayrılması beklenen Robert Lewandowski’nin yerine Darwin Nunez’i transfer etmek.

Liverpool’da Nunez İçin Sona Doğru

Liverpool’da eleştirilere maruz kalan Darwin Nunez, ailesine ve sevdiklerine yapılan aşırı tepkiler sonrası tüm sosyal medya gönderilerini sildi. Bu durum, Barcelona’ya transfer olma ihtimalini artırıyor. Liverpool’un da Uruguaylı oyuncuyu satmaya hazır olduğu konuşuluyor.

Lewandowski’ye Barcelona Veda Ediyor

Barcelona’da ikinci sezonunu geçiren Lewandowski’nin yüksek maaşı finansal sorunlar nedeniyle takımda tutulamayabilir. En yüksek maaşı alan isim olan Lewa’nın takımdan ayrılması gündemde. Nunez, maaş açısından Lewandowski’nin dörtte biri kadar kazanıyor ve Barcelona için daha uygun bir seçenek olarak görülüyor.

Nunez, Barcelona İçin Gelecek Vaadeden Bir Transfer

Darwin Nunez, genç yaşına rağmen kariyerinde 100’den fazla gol atan ve yüksek potansiyele sahip olan bir oyuncu. Barcelona, Lewandowski’nin ayrılışı sonrası Nunez’in potansiyeline güvenerek kadrosuna katmayı planlıyor. Uruguyalı oyuncunun hücum gücü ve performansı, Barcelona’nın yeni dönemdeki umutları arasında yer alıyor.

Benzer Haberler

VavaCars Fatih Karagümrük, Gaziantep FK’ya Yenilerek Süper Lig’e Veda Etti

VavaCars Fatih Karagümrük, Gaziantep FK'ye Yenilerek Kötü Sonla Süper Lig'e Veda Etti VavaCars Fatih Karagümrük,…

4 saat önce

Trabzonspor’un İlk Golünü Atan Efsane Futbolcu Osman Türk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzonspor'un Efsanevi Futbolcusu Osman Türk, Son Yolculuğuna Uğurlandı Trabzonspor'un ilk resmi golünü atan ve aynı…

4 saat önce

Fransa Milletler Ligi’nde Bulgaristan’ı 3-1 Mağlup Etti

Fransa, Milletler Ligi'nde İlk Galibiyetini Aldı Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi organizasyonunun…

4 saat önce

Premier Lig Şampiyonluk Yarışı ve Klopp’un Liverpool’a Veda Edişi

Manchester City'nin Zirvedeki Konumu Manchester City, üst üste dördüncü lig şampiyonluğunu kazanmak için zirvede yer…

5 saat önce

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: “Küme Düşmekten Üzgünüz”

Kafkas: "Maçın İlk Yarısında Etkili Oynadık" VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Tolunay Kafkas, Trendyol Süper…

6 saat önce

Filenin Sultanları İtalya’ya Mağlup Oldu

Filenin Sultanları, İtalya Karşısında Zorlu Mücadele Verdi Geçen yıl Milletler Ligi'nde şampiyon olan "Filenin Sultanları",…

6 saat önce