Bitlis’in Mutki ilçesinde evli Cihan Oral, daha önce kaçırdığı Ayşe İnceyol’un (27) evini bastı. Oral, uzun namlulu silahla Ayşe İnceyol ile babası Musa (65) ve ağabeyi Neytullah İnceyol’u (35) öldürdü, annesi Nermin İnceyol’u (54) ise ağır yaraladı. Olay sonrası kaçan Cihan Oral’ın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, saat 03.00 sıralarında Mutki ilçesine bağlı Kavakbaşı beldesi Arpalıseki Mahallesi’nde meydana geldi. Muş’un Korkut ilçesine bağlı Azaklı köyünde oturan evli Cihan Oral, yaklaşık bir yıl önce Ayşe İnceyol’u kaçırdı. Ancak İnceyol ailesi, bir süre sonra kızlarını bulup eve getirdi.
Cihan Oral, uzun namlulu silahını da yanına alarak dün gece ilçeye geldi. Uzun namlulu silahla Ayşe İnceyol’un evine giden Cihan Oral ile aile bireyleri arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Oral, silahını ateşleyip, dehşet saçtı.
Jandarma, olayın ardından kaçan Cihan Oral’ın yakalanması için çalışma başlattı. Mahallelinin ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Nermin İnceyol ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ölen baba ve 2 çocuğun cenazesi de yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap