‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Habertürk TV’de Nevzat Çiçek’in konuğu oldu. Program sırasında bir izleyiciden gelen soru üzerine Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.
Ahmet Ünlü, “Hangi takımı tutuyorsunuz?” sorusuna, “Nasıl takım tutacağım. Futbol boş işidir. Oynayan için değil ama euroları götürüyorlar.” yanıtını verdi. Ünlü’nün futbol hakkındaki bu çarpıcı görüşü izleyiciler arasında tartışma yarattı.
Bir izleyicinin “Icardi tövbe etse kabul olur mu?” sorusuna ise Ahmet Ünlü, şu sert ifadelerle yanıt verdi: “Neyin tövbesini edecek? Icardi Müslüman olsa sıfır günahsız olur. İslam geçmişi keser. Şu an günah yazılmıyor ki zaten imansız. İmansız olduğu için ebedi cehenneme gidecek. Bir adam Kur’an’a, peygambere, Allah’a inanmıyorsa yaptığı işlerin sevabı yok.”
Ahmet Mahmut Ünlü’nün futbol ve dini değerlendirme üzerine yaptığı çıkış, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Ünlü, sık sık katıldığı televizyon programlarıyla ve açıklamalarıyla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap