Elazığ-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Hazar Gölü yakınlarında, park halindeki bir otomobilde iki kişinin hareketsiz yattığını fark edenler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin yaptığı incelemede, otomobilde bulunan Halil Çetin ile Rukiye Yıldırım’ın başlarından silahla vurulup hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Rukiye Yıldırım’ın ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulduğu, Halil Çetin’in ise intihar ettiği ihtimali üzerinde duruldu.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, cinayet ve intihar ihtimali üzerinde detaylı incelemeler sürdürülüyor. Cenazeler ise otopsi için morga götürüldü.
Elazığ-Diyarbakır karayolu üzerinde yaşanan bu korkunç olay, bölgede tedirginliğe sebep olurken, olayla ilgili detaylar merakla bekleniyor. Bu tür trajik olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle, güvenlik güçleri soruşturmayı titizlikle sürdürüyor.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap