Kategoriler: Haberler

Erce Kardeşler’den Duygu Dolu Açıklamalar: “Hatayspor İçin Savaşıyoruz”

“Basketbol İdmanı Yapıyoruz”

Atakaş Hatayspor‘un tecrübeli kalecisi Erce Kardeşler, Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası duygusal açıklamalarda bulundu. Kardeşler, Hatayspor’un yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, takımın ve halkın yanında olduklarını vurguladı.

“Kaşar Ekmek Yiyerek, Duş Almadan Eve Gidiyoruz”

Erce Kardeşler, “Geçtiğimiz günlerde Volkan hoca bıraktı. Bu bırakış şöyle bir bırakıştı: Gerçekten biz sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı, tesisimiz olmadı, paramız olmadı, hiçbir şeyimiz olmadı…” diyerek takımın içinde bulunduğu sıkıntılara dikkat çekti. Kardeşler, “Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi?” sözleriyle takımın yaşadığı imkansızlıklara vurgu yaptı.

Maç sonrası duygularını dile getiren Kardeşler, “5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor’un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Mantığım her zaman gitmemi söyledi ama kalbim buna asla el vermedi.” ifadelerini kullandı.

Erce Kardeşler, yaşadıkları zorlu süreçte takım arkadaşlarına ve teknik direktörleri Volkan Demirel‘e vurgu yaparak, Hatayspor’un sahipsiz kalmaması gerektiğini belirtti. Kardeşler, “Biz şu an burada bu sahaya çıkabiliyorsak Volkan Demirel sayesindedir. Hocalığı beni ilgilendirmez ama ne zaman bir abi olarak başı dara düşse koşarak düşünmeden giderim çünkü o bize aynısını yaptı.” dedi.

Kardeşler, “İnsanlar depremi çok çabuk unuttu ama 1-1.5 yıl önce çok kayıp verdik. Söylemek istediklerim bu kadar, inşallah insanlar Hatayspor’a sahip çıkar.” diyerek Hatayspor’a destek çağrısında bulundu.

Benzer Haberler

Galatasaray, Süper Lig’de Fenerbahçe Karşılaşmasına Hazır

Galatasaray, Süper Lig'de Liderlik Koltuğunda Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Lider…

11 saat önce

‘Bitexen Giresunspor’da Yeni Başkan Emin Ertuğral Seçildi

Emin Ertuğral, Kulübün Yeni Başkanı Oldu Bitexen Giresunspor, 'Trendyol 1. Lig'den küme düşmesinin ardından kulüp…

11 saat önce

Polonya, Hollanda’yı 3-0 Mağlup Etti

Polonya Milletler Ligi'nde İkinci Galibiyetini Aldı Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi organizasyonunun…

11 saat önce

Sevilla’nın Efsane İsmi Jesus Navas, Ömür Boyu Sözleşme İmzaladı!

Sevilla, Jesus Navas İle Ömür Boyu Sözleşme Yaptı İspanya LaLiga takımlarından Sevilla, kulübün efsane isimlerinden…

12 saat önce

Phil Foden Premier Lig’in En İyi Futbolcusu Seçildi

Phil Foden, 2023-24 Sezonunda Premier Lig'in Zirvesinde Manchester City'nin genç yeteneği Phil Foden, İngiltere Premier…

13 saat önce

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Basın Toplantısı Düzenleyecek

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başkanlık Adaylığı Sürecine Dair Açıklamalar Yapacak Fenerbahçe Kulübü, başkan Ali Koç'un…

13 saat önce