Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, 2024 yılında 358 takım arasında gol yemeyen tek takım olduklarını belirterek, bu başarının kolay elde edilmediğini vurguladı. Takımın transfer yasağı nedeniyle kısıtlı kadroyla mücadele ettiği sezonunda ligde 10’uncu sıraya yerleştiğini ifade etti. Kazım Karabekir Stadyumu’nda yaşanan deprem sonrası sıkıntılar nedeniyle sadece kale arkası tribünlerinin kullanılabildiği belirtildi.
Erzurumspor’un 2024 sezonunda kalede Göktuğ Bakırbaş’ın başarılı performansının yanı sıra genç kaleci Rıdvan Oğuz’un da önemli katkı sağladığı vurgulandı. Takımın savunma hattında ise Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Orhan Avcı gibi oyuncuların özverili mücadelesiyle başarılı bir performans sergilendiği belirtildi.
Teknik direktör Hakan Kutlu, takımının son 6 maçtır gol yemediğini ve bu başarının takımın özverisiyle gerçekleştiğini ifade etti. Özellikle savunmanın önemine vurgu yaparak, Eren’in savunmadaki lider rolünü ve tüm oyuncuların performansını övdü. Boluspor maçı öncesi hazırlıkların tam gaz devam ettiğini belirtti.
Erzurumspor’da Adanaspor maçında cezalı duruma düşen Eren ve Celal’in Boluspor deplasmanında oynayamayacakları, sakatlığı süren Ufuk Budak’ın durumunun devam ettiği açıklandı.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap