Kategoriler: Haberler

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: “Turu İkinci Maça Taşıdık”

Kafkas, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor’a 3-2 yenilen VavaCars Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü Tolunay Kafkas, turu ikinci maça taşıdıklarını söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kafkas, oyunun genelinde iyi bir performans sergilediklerini belirtti.

Oyun Planı Doğrultusunda İyi Bir Karagümrük

Kafkas, maçın ilk dakikalarında oyunu istedikleri şekilde kurduklarını ve set oyununu iyi bir şekilde oynadıklarını vurguladı. Ancak basit hatalar sonucu yedikleri gollerle geriye düştüklerini ifade etti. Kafkas, “2’nci ve 3’üncü goller çok basit geldi, aslında biz kendimiz yedik golleri.” dedi.

Oyunun Kontrolünü Kaybettik

Kafkas, maçın devamında takımın set oyunundan uzaklaşmasıyla zor anlar yaşadıklarını ve oyuncuların aceleci davranışlarıyla istenmeyen bir görüntü sergilediklerini söyledi. Ancak sonraki dakikalarda toparlanarak daha iyi bir performans ortaya koyduklarını belirtti.

“Hakemler İyi Şeyler Hissettirmiyor”

Kafkas, hakemler konusunda daha önce yapılan eleştirilerin yanlış anlaşıldığını belirterek, hakemlerin verdiği kararları sorgulamadıklarını ancak bazı durumlarda adaletsizlik hissiyatı yaşadıklarını dile getirdi. Zorlu bir sezon geçtiklerini ve hakemlerin tarafsızlığı konusunda endişelerinin olduğunu ifade etti.

Kafkas, son olarak takımın potansiyeline güvendiğini ve turu ikinci maça taşıdıklarını belirterek, ligdeki performanslarını arttırarak rahat bir şekilde kupa maçına hazırlanacaklarını söyledi.

Benzer Haberler

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım’dan Önemli Açıklamalar

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçelilerle Buluşması Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, İstanbul Ticaret Odası’ndaki (İTO) Fenerbahçeliler ile…

37 dakika önce

UEFA, 13 Kulübe Disiplin Cezaları Verdi

Adana Demirspor ve Galatasaray Ceza Aldı UEFA, vadesi geçmiş ödemeler sebebiyle Adana Demirspor'a Avrupa kupalarından…

38 dakika önce

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Tasarruf Tedbirlerini Açıkladı

Kamuya Personel Alımı Hakkında Açıklamalar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, tasarruf tedbirleri kapsamında kamuya personel alımında…

54 dakika önce

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Yarı Finale Yükseldi

Anadolu Efes, Türk Telekom'u Deplasmanda Mağlup Ederek Yarı Finale Yükseldi Anadolu Efes , Türkiye Sigorta…

2 saat önce

Ayrıntılar Ortaya Çıkıyor: Yerli Aşıda İyimserlik Artıyor

Yerli Aşı Çalışmalarında Olumlu Gelişmeler Türkiye'de geliştirilen yerli aşı çalışmaları, son dönemde olumlu bir ivme…

2 saat önce

Milletvekillerine Kıyak Çıktı: Tasarruf Paketinden Muaf Tutulacaklar

Tasarruf Genelgesi TBMM'yi Kapsamıyor Genelgeye Göre: Kamunun tasarruf paketi kapsamında yapılan harcamaların çoğaltılması gerekirken milletvekillerine…

3 saat önce