Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna galibiyetle devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Union Saint-Gilloise’i ağırladı ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller 26. dakikada Çağlar Söyüncü’den ve 82. dakikada Christian Burgess’ın kendi kalesine attığı golden geldi. Konuk ekip Union Saint-Gilloise’in tek golünü ise 90+3. dakikada Ross Sykes kaydetti.
Fenerbahçe, bu sezon Avrupa kupalarına UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleriyle başlamış ancak 3. turda elenerek UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştı. Avrupa Ligi’nde format değişikliğine gidilmiş olmasına rağmen Fenerbahçe, ilk maçında galibiyet elde etmeyi başardı.
Sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi’nin 2. haftasında 3 Ekim Perşembe günü Twente ile deplasmanda karşılaşacak. Taraftarlar, takımlarının Avrupa’daki başarısını sürdürmesi için heyecanla maçı beklemekteler.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap