Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor’u 3-2 yendikleri maçtan sonra sarı lacivertli futbolculara düzenlenen saldırıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Maçın ardından yaşanan olaylar ve gözaltına alınan kişilerle ilgili detaylar kamuoyunda yankı uyandırdı.
Ali Koç’un olaylar sonrası yaptığı açıklamalarda, olağanüstü genel kurul ve ligden çekilme kararı gibi önemli konuları ele aldığı vurgulanıyor. Trabzon’daki saldırıya dikkat çeken Koç, taraftarların saldırısına karşılık veren futbolcuların mağdur olduğunu belirtti.
Başkan Koç’un, Türk futbolunda yaşanan şiddet olaylarına karşı tavizsiz duruşunu ortaya koyduğu ve kulüp olarak bu tür hadiselerin üstesinden gelmek için kararlı olduklarını ifade ettiği belirtiliyor. Ali Koç’un açıklamaları, Fenerbahçe camiasında ve futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap