Özbek, Kenetlenme Çağrısı Yaptı Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs Cumartesi günü yeni başkanının seçileceği dönemde sarı-kırmızılı camiaya şampiyonluk yarışı için kenetlenme çağrısı yaptı. Seçim süreci, şampiyonluk mücadelesi ve kulübün projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Projeler ve Hedefler Özbek, “Mayıslar bizimdir.” mottosuna vurgu yaparak, kulübün başarısını bu ilkeye bağladı. Sürdürülebilir mali yapı oluşturmayı hedeflediklerini belirten…
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs Cumartesi günü yeni başkanının seçileceği dönemde sarı-kırmızılı camiaya şampiyonluk yarışı için kenetlenme çağrısı yaptı. Seçim süreci, şampiyonluk mücadelesi ve kulübün projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Özbek, “Mayıslar bizimdir.” mottosuna vurgu yaparak, kulübün başarısını bu ilkeye bağladı. Sürdürülebilir mali yapı oluşturmayı hedeflediklerini belirten Özbek, Riva, Mecidiyeköy, Florya, Kemerburgaz ve Vadistanbul’daki projelerin bu amaçla yapıldığını ifade etti.
Florya arazisindeki konut projesinin Galatasaray tarihinin en büyük projesi olacağını kaydeden Özbek, bu konudaki değerlendirmelerini detaylı bir şekilde anlattı. Kendi imkanlarıyla yapılması veya müteahhit ile hasılat paylaşımı şeklinde iki alternatiflerinin olduğunu belirtti.
Başkan Özbek, en büyük hayalinin Cendere Vadisi’ni bir Galatasaray vadisine dönüştürmek olduğunu ifade etti. Stad, kamp tesisi ve spor salonlarını bir araya getirerek Galatasaray Vadisi’ni hayata geçirmeyi arzuladığını belirtti.
Özbek, önlerindeki dönemde Avrupa’da kupa kazanmayı hedeflediklerini vurgulayarak, kulübün başarıları için sevgi ikliminin önemine değindi. Takımın iskeletini korumak istediklerini ve Fenerbahçe derbisinden sonra yaşanan olaylarla ilgili özür beklemediklerini dile getirdi.
Başkan Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Türk futboluna adaleti sağlayacak adayı destekleyeceklerini ifade ederek, adaletin önemine vurgu yaptı. Galatasaray’ın federasyon seçimlerinde en kritik kulüp olduğunu belirterek, adaletin Türk futboluna gelmesi gerektiğini vurguladı.
Henüz yorum yapılmamış.
Benzer HaberlerReklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap