Kategoriler: Haberler

Galatasaray, Şampiyonluk Yürüyüşünde: Adana Demirspor’u 3-0 Mağlup Etti

Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor

Trendyol Süper Lig‘in 34. haftasında lider Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında 3-0’lık galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesiyle büyük avantaj yakalayan Galatasaray, 93 puana ulaşarak Fenerbahçe’nin puan rekorunu egale etti.

Maçın Özeti

Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan mücadelede ilk yarı golsüz sonuçlanırken, ikinci yarıda Hakim Ziyech’in golüyle Galatasaray öne geçti. Kerem Demirbay’ın golüyle farkı 2’ye çıkartan Galatasaray, maçın son dakikalarında Icardi’nin golüyle skoru belirledi ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Galatasaray’ın Performansı

Kerem Demirbay, kariyerinde bir sezonda attığı en fazla gol olan 6. golünü atarak takımına önemli bir katkı sağladı. Maçın kahramanları arasında yer alan Muslera‘nın kurtarışları da Galatasaray’ın galibiyetinde etkili oldu.

Adana Demirspor’un Kadrosu

Yukatel Adana Demirspor’da teknik direktör Hikmet Karaman, Galatasaray maçı için kadroda 2 değişikliğe gitti. Sakatlıklar nedeniyle Emre Akbaba ve Yusuf Sarı‘yı kadroya almayan Karaman, Michut ve Yusuf Barasi’ye şans verdi. Maç öncesinde taraftarlar, özgün bir koreografi ile takımlarına destek verdiler.

Maçtan Dakikalar

Mücadelenin hızlı geçtiği dakikalarda Galatasaray’ın etkili oyunu ve bulduğu gollerle galibiyete uzandığı maçta, Adana Demirspor’un dirençli oyunu dikkat çekti. Galatasaray, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, Adana Demirspor ise 11. sırada yer aldı.

Benzer Haberler

Savunma Bakanı Austin: İsrail’e Silah Sevkiyatı Durduruldu

Austin, İsrail'in Refah'a Saldırılarını Değerlendirdi ABD Savunma Bakanı Austin, Senato'daki bütçe görüşmelerinde, Refah'taki son durum…

1 saat önce

Altay Kulübü, Profesyonel Futbol Şubesini Şirketleştirmek İçin Genel Kurul Kararı Aldı

TFF 2. Lig'e Düşmesi Kesinleşen Altay Kulübü, profesyonel futbol şubesinin şirketleşmesi için genel kurul kararı…

11 saat önce

Şampiyonlar Ligi’nde Duygusal Veda: İtalyan Hakem Son Maçına Çıktı

PSG-Borussia Dortmund Maçında Gözyaşları Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile Borussia Dortmund arasındaki maçı yöneten İtalyan hakem…

11 saat önce

Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar: “Penaltılar Verilmedi, Ayar Vermeye Kalkmasınlar”

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor Maçı ve Ardından Yaşananlar Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Trendyol…

13 saat önce

‘Fenerbahçe Beko’nun Monaco’ya 65-62 Mağlup Olduğu Maçta Kavga Çıktı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Oğlu Kerim Rahmi Koç da Olaya Karıştı Fenerbahçe Beko'nun Monaco'ya 65-62…

13 saat önce

Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: “Fenerbahçe Maçına Puan İstiyoruz”

Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalar Mondihome Kayserispor, 12 Mayıs Pazar günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını…

13 saat önce