Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray’da karaborsa bilet soruşturmasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altaylı, yaşanan gelişmeleri şu sözlerle anlattı:
“ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞTIKÇA OLAY BÜYÜDÜ”
Fatih Altaylı, olayın örtbas edilmeye çalışıldığını belirterek, İstanbul Başsavcısı’na başvurduklarında soruşturmanın olmadığı yönünde bilgi aldıklarını ancak daha sonra yapılan suç duyurusunun asıl amacının yolsuzluk iddialarını susturmak değil, iddialarda bulunanları suçlamak olduğunun ortaya çıktığını ifade etti. Altaylı’ya göre, Galatasaray camiasında adı geçen kişilerin otel alım-satımları ve spor okullarını otellere kampa götürdükleri gibi iddialar da gündeme gelmeye başladı.
“DURSUN ÖZBEK’E MÜJDEM VAR”
Altaylı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e seslenerek, gerçeklerin ortaya çıktığını ve suçlamaların ciddiyet kazandığını belirtti. İddiaların ardından birçok ismin “şüpheli” veya eski tabirle “sanık” olarak ifade vermeye çağrıldığını aktaran Altaylı, bu süreçte banka hesaplarından tutun da bütün kayıtların talep edildiğini söyledi.
“DURSUN ÖZBEK DOSYANIN KAPANMASINI SAĞLAYAMADI”
Altaylı’ya göre, soruşturma derinleştikçe, Dursun Özbek’in savcılıklara yaptığı baskıların dosyanın kapanmasını engelleyemediği, şoföründen tutun da çeşitli isimlerin ifade vermeye çağrıldığı belirtiliyor. Ayrıca, henüz ifade vermeyen önemli tanıklar olduğu da vurgulanıyor.
Altaylı’nın açıklamaları, Galatasaray’daki karaborsa bilet soruşturmasının boyutlarının giderek derinleştiğini ve camiada yolsuzluk iddialarının yankı uyandırdığını gözler önüne seriyor. Bu gelişmelerle ilgili sürecin nasıl ilerleyeceği ve sonuçların ne olacağı ise merak konusu.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap