Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Sergio Oliveira, kısa bir süre önce kadro dışı bırakılmasına rağmen, bugünkü antrenmanda takımıyla bir arada yer aldı. Portekiz asıllı futbolcu, antrenmanda teknik direktör Okan Buruk’un da bulunduğu ekibin bir parçası oldu.
Fatih Karagümrük ile oynanan maç sonrasında Okan Buruk ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu Sergio Oliveira için Erden Timur, “Sergio Oliveira fiilen kadro dışıdır. Yönetim Kurulu, konu hakkında kararını verecek.” ifadelerini kullanmıştı.
31 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş ile oynanan derbi maçının kadrosunda da yer almayarak tartışmalara yol açmıştı. Maç sonrasında Oliveira’nın durumu hakkında sorulan soruya Okan Buruk şu şekilde yanıt vermişti: “Kalan 10 maçta performansa bağlı. Bugün için kadroda düşünmedim. Bundan sonraki maçlar için kadrodaki her futbolcu oynama potansiyeline sahip. Performanslarına, aidiyetlerine ve katkılarına bakıp karar vereceğiz. Bugün için kadroya almadım. Bundan sonraki maçlarda bakacağım.”
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap