Gölette Serinlemek İsterken Hayatlarını Kaybettiler
Gaziantep’in merkez Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal Kızıkhamurkesen Mahallesi’nde yaşanan acı olayda, Burhan Bilgin (19), kardeşi Deniz Bilgin (12) ve İsmail Uygun (25) isimli üç genç, serinlemek amacıyla hayvanların kullandığı gölete girdi.
Arama Sonucunda Cesetlerine Ulaşıldı
Ancak ne yazık ki, üç genç bir süre sonra gözden kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama çalışmaları sonucunda Bilgin kardeşler ve İsmail Uygun’un cesetlerine ulaşıldı. Yaşanan trajik olayın ardından cenazeler, otopsi yapılması için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Bu tür olaylar, suya girenlerin dikkat etmesi gereken tehlikeleri bir kez daha hatırlatıyor. Sıcak havalarda serinlemek amacıyla girilen sularda, güvenlik önlemlerinin alınması ve dikkatli olunması hayati önem taşıyor.