SON GELİŞME
--:--:--

Mandarin Oriental Hotel Sahibi Kaya Sabancı’yı Darp Etti

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Mandarin Oriental Hotel Sahibi Kaya Sabancı’yı Darp Etti

Mandarin Oriental Hotel’de Yaşanan Olay

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy’de bulunan dünyaca ünlü Mandarin Oriental Hotel’de, 72 yaşındaki ev sahibi Kaya Sabancı, otelin sahibi Vedat Aşçı ve korumaları tarafından darp edildi. Olay, 20 Haziran akşam saatlerinde gerçekleşti.

Kaya Sabancı’nın Durumu

Darp sonrasında hastaneye kaldırılan Kaya Sabancı, tedavisinin ardından 1win taburcu edildi. Ancak can güvenliğinden endişe duyan Sabancı, tatil köyündeki evine gidemediğini belirtti. Sol gözüne yumruk atılan Sabancı, görme bozukluğu tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu açıkladı. Sol gözünde taban kırığı tespit edilen Sabancı, 3. derecede orta düzeyde hayati fonksiyon etkisi yaşadı 1win giriş ve doktorlar tarafından en geç 1 hafta içinde operasyon geçirmesi tavsiye edildi.

Adli Süreç

Kaya Sabancı’nın şikayeti üzerine Vedat Aşçı, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi ve adli kontrol tedbiri uygulanması kararlaştırıldı. Ancak Sabancı, Aşçı’nın olaya ilişkin pişmanlık duymadığını ve suçu meşrulaştırmaya çalıştığını belirtti. 1 win Bu durumun yargılamada avukatları tarafından mahkemeye taşınacağını vurguladı. Kaya Sabancı, yaşadığı travmatik olayın ardından Mandarin Oriental sitesindeki evine bile gidememekte, Vedat Aşçı’nın tavrını kınayarak adaletin yerine getirilmesi için mücadele edeceğini belirtti.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Promosyon Termos Modelleri
Promosyon Termos Modelleri
Florida’da Gerçekleşen Görüşmede Özel Temsilci Witkoff ve Jared Kushner Yer Aldı
Florida’da Gerçekleşen Görüşmede Özel Temsilci Witkoff ve Jared Kushner Yer Aldı
SAP Türkiye’den bir ilk: Genç profesyoneller, üretken yapay zeka sertifikasıyla mezun oldu
SAP Türkiye’den bir ilk: Genç profesyoneller, üretken yapay zeka sertifikasıyla mezun oldu
Türkiye’nin en büyük fintech satın alması:  Paribu CoinMENA’yı 240 milyon dolara çıkabilecek bir anlaşma ile satın aldı
Türkiye’nin en büyük fintech satın alması: Paribu CoinMENA’yı 240 milyon dolara çıkabilecek bir anlaşma ile satın aldı
Sena Savaşer ve Astor Şarj’dan yenilikçi reklam filmi lansmanı
Sena Savaşer ve Astor Şarj’dan yenilikçi reklam filmi lansmanı
CGTN: Çin-Avrupa İlişkileri: Gelecek 50 Yılı Şekillendirmek
CGTN: Çin-Avrupa İlişkileri: Gelecek 50 Yılı Şekillendirmek
İŞ dünyasının Doğru Adresi
O İş Bu İş

Reklam & İşbirliği : [email protected]

Copyright © 2025 Tüm hakları OİŞ BU İŞ 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması