Meksika’nın Guanajuato eyaletine bağlı Apaseo del Grande kasabasında bulunan bir büfeye yapılan silahlı saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saldırganlar önce büfede bulunanlara, ardından etraftaki müşterilere rastgele ateş açtı. Bu korkunç olayda 9 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçmayı başardı.
Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Yetkililer, saldırganların kimliğini belirlemek ve bu dehşet verici saldırının arkasındaki sebepleri anlamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Meksika’da şiddet olaylarının artması, halk arasında endişe ve korku yaratmaya devam ediyor. Güvenlik güçleri, benzer olayların tekrarlanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap