Geçtiğimiz günlerde Fransa Açık (Roland Garros) Grand Slam turnuvasında çeyrek finale yükselen Sırp tenisçi Novak Djokovic, sağ dizindeki sakatlık nedeniyle turnuvadan çekilmişti.
Djokovic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, başarılı bir ameliyat geçirdiğini duyurdu. Açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde son maçımda menisküs yırtığı yaşadıktan sonra zor bir karar vermek zorunda kaldım. Hala zorlanıyorum ama ameliyatın iyi gittiğini size duyurmaktan mutluluk duyuyorum.” şeklinde konuştu.
Novak Djokovic, ameliyatın başarılı geçmesinde emeği geçen doktor ekibine ve hayranlarına büyük teşekkürlerini ileterek, sağlıklı ve formda olmak için en kısa sürede sahalara geri dönmek için çaba göstereceğini belirtti.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap