Benfica‘nın orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, izinsiz olarak Hollanda basınına verdiği röportajda kulübünü ve teknik direktörü Roger Schmidt‘i eleştirdiği için maç kadrosuna alınmadı. Kökçü, “Benfica’ya her şeyimi vermek için geri döneceğim” dedi.
Türk futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, teknik direktöre ve kulüptekilere olan saygısının büyük olduğunu belirterek, futbolda detayların önemli olduğunu vurguladı. Kökçü, kulübün alacağı kararları kabul ettiğini ve milli takıma gideceğini ifade etti. Benfica için her şeyi vermek adına geri döneceğini söyledi.
Orkun Kökçü, Hollanda basınına verdiği röportajda, teknik direktör Roger Schmidt’i eleştirmiş ve kendisine verilen rolün niteliklerini yansıtmadığını belirtmişti. Bu açıklamaları nedeniyle maç kadrosuna alınmayan Kökçü için Schmidt, “O röportajdan sonra takımda olması mümkün değildi” açıklamasında bulunmuştu.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap