Süper Lig’de 29. hafta maçında Sivasspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı golsüz mücadele ile geçerken, kazanan taraf 2-1’lik skorla konuk ekip Corendon Alanyaspor oldu. Alanyaspor, bu galibiyetle yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.
Alanyaspor’un teknik direktörü Fatih Tekke, takımını düşme potasından çıkararak Avrupa yarışına soktu. Alanyaspor’a galibiyeti getiren goller 49. dakikada Ahmed Hassan ve 79. dakikada Oğuz Aydın’dan geldi. Sivasspor’un tek golünü ise 64. dakikada Rey Manaj attı.
Ligde Trabzonspor’un ardından Sivasspor’u da mağlup eden Alanyaspor, puanını 36’ya yükseltti. Altı hafta sonra mağlubiyet alan Sivasspor ise 38 puanda kaldı. Gelecek hafta Sivasspor, deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacakken Alanyaspor evinde Kayserispor’u ağırlayacak.
Maçın detaylarına bakıldığında 49. dakikada Ahmed Hassan’ın, 64. dakikada Rey Manaj’ın ve 79. dakikada Oğuz Aydın’ın attığı gollerle Alanyaspor, deplasmanda zorlu maçı 2-1 kazanmayı başardı.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap