Kategoriler: Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’dan Maç Sonu Değerlendirmesi

Abdullah Avcı’nın Vurguladığı Noktalar

“Her Şeyi Yapacağız” – Trabzonspor Taraftarını Mutlu Etmek İçin Kararlılık: Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor taraftarının beklentilerini karşılamak adına her türlü çabayı göstereceklerini ifade etti. Taraftarın mutluluğunu sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

“Keyfini Çıkarmak İstiyoruz” – Disiplinden Ödün Vermeden Başarı: Abdullah Avcı, takımının 4-0’lık galibiyetinden sonra dahi oyun disiplininden taviz vermediklerini vurguladı. Sezon boyunca inişli çıkışlı bir performans sergileyen Trabzonspor’un final öncesinde de disiplinden ödün vermeden mücadele edeceğini dile getirdi.

Oyuncu Sağlığı ve Gelecek Planları

Onuachu’nun Durumu: Sakatlanan Onuachu’nun durumuyla ilgili olumlu bilgiler aldığını belirten Avcı, hafta sonu oynayabileceğini düşündüğünü belirtti.

Gelecek Sezon Kadro Yapılanması: Avcı, gelecek sezonun kadro yapılanmasının büyük bir kısmının Mayıs ayında gerçekleşeceğini ve bunun sadece transferleri değil, sürdürülebilir bir oyun ve ekonomi anlayışını da içereceğini söyledi.

Beşiktaş Kupayla Kapatmak İsteyecek

Beşiktaş’ın Durumu: Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacakları rakipleri Beşiktaş’ın güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirten Avcı, rakiplerinin sezonu bir kupa ile tamamlamak isteyeceğini ifade etti. Trabzonspor olarak güzel oyunlarla dolu bir final geçirmeyi umduklarını dile getirdi.

Benzer Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Galatasaray Derbisi Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Ali Koç'un Galatasaray Derbisi Hakkındaki Değerlendirmeleri Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 37. haftasında oynanan…

23 dakika önce

Sarı Lacivertliler 10 Kişi Kaldı: Fenerbahçe Derbide Zorlandı

Fenerbahçe, Galatasaray Derbisinde Zor Anlar Yaşadı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Lig derbisinde ilk…

25 dakika önce

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, Galatasaray’ı 10 Kişiyle Mağlup Etti

Fenerbahçe 10 Kişi Kalmasına Rağmen Galatasaray'ı 1-0 Yendi RAMS Park'ta oynanan 37. hafta derbisinde Fenerbahçe,…

26 dakika önce

Petrol Fiyatları, İran Cumhurbaşkanı’nın Ölüm Haberiyle Yükseldi

Brent Petrolün Varil Fiyatı Yükseldi Cuma günü 84,04 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı,…

27 dakika önce

Uygun Fiyatlı Sınırsız Hosting Çözümleri

Uygun Fiyatlı Sınırsız Hosting Çözümleri Kayizer, uygun fiyatlı sınırsız hosting hizmetleri sunarak her bütçeye hitap…

53 dakika önce

Betül Nazlı Muşlu İle İstanbul Şeffaf Plak Tedavisi

Şeffaf plak tedavisi geleneksel diş tellerine alternatif olarak geliştirilen modern bir ortodontik tedavi yöntemidir. Bu…

1 saat önce