Kategoriler: Haberler

Trabzonspor Yarı Final İlk Maçı Kazandı

Abdullah Avcı: “Turun İlk Ayağını Kazandık”

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup ederek ilk avantajı elde etti. Teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Sonuçta bugün turun ilk ayağını kazanmış olduk. Küçük de olsa avantajlarımız var.” ifadelerine yer verdi.

Avcı’dan Mehmet Ali Yılmaz İçin Başsağlığı Mesajı

Abdullah Avcı, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor’un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz için başsağlığı dileyerek, “Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyorum.” dedi.

Tur İçin Avantajlı Durumda

Abdullah Avcı, Karagümrük’ün ligdeki performansına vurgu yaparak, “Farklı kazandığımız lig maçından sonra da söylemiştim. Tolunay hoca ile beraber daha iyi bir organizasyona girdiler. Deneyimli bir kadroları var. Oyun organizasyonları olan rahat ve özgüvenli bir takım. Bizim gibi artı ve eksileri var.” şeklinde konuştu.

Avcı, takımın performansını değerlendirirken, “Oyuna geç giremeyiz. Rakibe uzak kalamayız. Biz cezalandık, 1-1 oldu. 2-1 mağlup duruma da düşebilirdik.” ifadelerine yer verdi.

Yaralanmalar ve Gelecek Planları

Abdullah Avcı, Trezeguet’in durumu hakkında bilgi vererek, “Hafta sonu olacak mı olmayacak mı belli değil ama bir sonraki hafta oynama ihtimali çok yüksek. Fountas ve birkaç oyuncunun da yarın MR’i çekilecek.” şeklinde konuştu. Avcı, oyuncularını tebrik ederken, ikinci maç için en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti.

Benzer Haberler

Ray Dalio’dan ABD Ekonomisi İçin Risk Uyarısı

Dalio'dan ABD Ekonomisi İçin Borç ve İç Savaş Uyarısı Hedge fon devi Bridgewater Associates'in kurucusu…

2 saat önce

DİSK-AR Raporu: Türkiye’de İşsizlik ve İstihdam Görünümü Değerlendirildi

DİSK-AR Raporu ve TÜİK Verileri Arasındaki Farklar DİSK-AR tarafından yayımlanan rapora göre, TÜİK verilerinden farklı…

3 saat önce

Fenerbahçe, Malatyalı Depremzede Öğrencileri Ağırladı

Fenerbahçe Spor Kulübü, Malatya'dan Gelen Öğrencilere Ev Sahipliği Yaptı Fenerbahçe Spor Kulübü, Malatya'nın Pütürge ilçesindeki…

4 saat önce

Fenerbahçe, Galatasaray Derbisi İçin Antrenmanlarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Galatasaray Derbisi Hazırlıklarına Devam Ediyor Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacakları…

5 saat önce

Galatasaray, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sarı-Kırmızılılar, Rakibiyle Karşılaşmaya Odaklandı Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında 19 Mayıs Pazar günü sahasında Fenerbahçe…

5 saat önce

Real Madrid’le Yeniden Anlaşma Yolda: Luka Modric’in Geleceği Netleşiyor

Modric'in Real Madrid Macerası Devam Ediyor Real Madrid'de, Hırvat oyuncu Luka Modric'in geleceği netleşmeye başladı.…

5 saat önce