Kategoriler: Haberler

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Seçimli Mali Genel Kurulu Tarihi Açıklandı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tarihi 7 Nisan’da Duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Seçimli Mali Genel Kurul tarihini erkene alma çabasının sonuçsuz kaldığını açıkladı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 7 Nisan’da yaptığı açıklamada, TFF’nin mali genel kurulunun 18 Temmuz’da seçimli olarak gerçekleştirileceğini duyurdu.

Bazı Kulüpler Tarihin Erkene Alınması İçin İmza Kampanyası Başlattı

Bunun üzerine bazı kulüpler, tarihin daha erkene alınması için imza kampanyası başlatırken, TFF yapılan açıklamada, bazı kulüplerin sportif başarısızlıklarını bahane ederek TFF’nin ve kurullarının itibarsızlaştırılması çabasının Türk futboluna ihanet olduğunu belirtti.

TFF: “Türk Futboluna İhanet Etmektir”

TFF’nin yaptığı açıklamada, uzun süredir bazı kulüp yöneticilerinin kişisel hırs, çıkar ve menfaatlerini öne çıkararak seçimli kongre ve imza sürecini aceleye getirmek istedikleri vurgulandı. Ancak, kulüplerin büyük çoğunluğunun sağduyulu tutumuyla bu çaba sonuçsuz kaldı.

TFF’nin vurguladığı gibi Türkiye’deki futbol ailesinin doğru bilgilendirilmesi ve şeffaf bir şekilde bilgilendirme yapılması için çaba harcanmaya devam edileceği belirtildi. Ayrıca, tüm kulüplere kötü niyetli manipülasyonlara karşı destek ve bilgi verileceği taahhüt edildi.

TFF, Türk Futbol Ailesine Teşekkür Etti

TFF, Türk futbol ailesine sorumlu davranışlarından dolayı teşekkür ederken, Türkiye Futbol Federasyonu’nun asıl odak noktasının A Milli Takım’ın başarısı olduğunu ve bu yönde çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Türk futboluna hizmet etmek ve dünya futbolunda söz sahibi olmayı hedefleyen kulüplerin, içine çekilmeye çalışılan kaos ortamına karşı dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Benzer Haberler

Galatasaray, Süper Lig’de Fenerbahçe Karşılaşmasına Hazır

Galatasaray, Süper Lig'de Liderlik Koltuğunda Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Lider…

5 dakika önce

‘Bitexen Giresunspor’da Yeni Başkan Emin Ertuğral Seçildi

Emin Ertuğral, Kulübün Yeni Başkanı Oldu Bitexen Giresunspor, 'Trendyol 1. Lig'den küme düşmesinin ardından kulüp…

6 dakika önce

Polonya, Hollanda’yı 3-0 Mağlup Etti

Polonya Milletler Ligi'nde İkinci Galibiyetini Aldı Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi organizasyonunun…

7 dakika önce

Sevilla’nın Efsane İsmi Jesus Navas, Ömür Boyu Sözleşme İmzaladı!

Sevilla, Jesus Navas İle Ömür Boyu Sözleşme Yaptı İspanya LaLiga takımlarından Sevilla, kulübün efsane isimlerinden…

1 saat önce

Phil Foden Premier Lig’in En İyi Futbolcusu Seçildi

Phil Foden, 2023-24 Sezonunda Premier Lig'in Zirvesinde Manchester City'nin genç yeteneği Phil Foden, İngiltere Premier…

2 saat önce

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Basın Toplantısı Düzenleyecek

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başkanlık Adaylığı Sürecine Dair Açıklamalar Yapacak Fenerbahçe Kulübü, başkan Ali Koç'un…

2 saat önce