UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag, yarın Galatasaray ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, iyi bir maç çıkaracaklarını düşündüğünü belirtti.
Ligde 55 günlük bir aranın ardından ilk resmi maçlarına 4 gün önce çıktıklarını belirten Priske, takımın memnun edici bir performans sergilediğini söyledi. Atmosferi zaten bildiklerini ve takımın motive olduğunu vurgulayan Priske, iyi bir maç çıkaracaklarını düşündüğünü ifade etti.
Galatasaray karşısında zor bir maç oynayacaklarını belirten Priske, Galatasaray’ın kaliteli bir takım olduğunu ve Çek liginde alışık olmadıkları bir mücadeleyle karşılaşacaklarını söyledi. Priske, Galatasaray’ın hem Şampiyonlar Ligi’nden gelmiş bir takım olduğunu hem de ligde Fenerbahçe ile zirveye oynadığını ifade etti.
Avrupa maçlarının farklı bir kalitede olduğunu vurgulayan Priske, takımın iyi mücadele etmesi gerektiğini ve maksimum 95 dakika boyunca koşmaları ve konsantre olmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca en ufak bir hatada Galatasaray’ın cezalandırabileceğini belirtti ve oyuncularından maksimum performans vermelerini istedi.
Daha önce Türkiye’de mücadele ettiğini ve Türkiye’deki atmosferin muhteşem olduğunu belirten Priske, Türkiye’de oynamanın güzel bir his olduğunu söyledi. Priske, Galatasaray’ın yıldız oyuncularına özel bir hazırlık yapmadıklarını da ekledi.
Yarınki maçta oyuncularının birbirleriyle iletişim kurmasının önemli olduğunu vurgulayan Priske, oyuncuların birbirlerini sakinleştirmelerinin ve iletişimlerini iyi tutmalarının gerektiğini söyledi. Ayrıca Priske, Galatasaray maçının oyuncularının kendilerini göstermeleri için iyi bir fırsat olduğunu ve turu geçme şanslarını yüzde 50 olarak gördüğünü belirtti.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap