TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın ev sahipliğinde Aydın’da minik öğrencilerle buluştu. Öğrenciler, Kurtulmuş’a coşkulu bir şekilde çiçek takdim ederken, Kurtulmuş da onların sevgi ve ilgisiyle karşılık verdi.
Minik öğrencilerle keyifli anlar yaşayan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, daha sonra polis mangasını selamlayarak onlarla da bir araya geldi. Ardından Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Kurtulmuş, Aydın ziyaretine anlam kattı.
Aydın ziyaretinde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen de eşlik etti. Birlikte gerçekleştirdikleri etkinlikte öğrencilerle ve diğer katılımcılarla samimi bir ortamda buluşan heyet, güzel anılara imza attı.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap