Kategoriler: Haberler

1000 TL Yardım Almak İster Misiniz?

1000 TL Yardım Almak İster Misiniz? Pandemi sürecinde insanların ekonomisi etkilendiğinden ötürü Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 1000 TL’lik nakdi yardımlar için faz 3 başvuru ekranının açık olduğunu belirtti.

TBMM Genel Kurulunda Bakanlığın 2021 bütçesi sunumunu yapan ve milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, faz 3 çalışmalarının devam ettiğini belirterek pandemi destek parası olan 1000 TL ödemelerinin verilmeye devam ettiğini duyurdu. Başvuru sisteminin hala açık olduğuna değinen Selçuk, ihtiyaç sahiplerinin başvuru yapması durumunda 1000 TL para alacaklarını söyledi.

Katma Değer Vergisi iadeleri konusunda da açıklama yapan Bakan Selçuk:

“KDV iadeleri ortalama kırk günde tamamlanmakta ancak artırımlı teminat uygulamasında on iş gününde, hızlandırılmış iade sertifikasına sahiplerin de beş iş günü içinde iadeleri yapılmakta.” dedi.

İş Kazaları Bizim İçin Önemli!

İş Kazaları konusunda da önemli sözler söyleyen Bakan Zehra Zümrüt Selçuk İş kazalarına dair iş sağlığı ve güvenliği bizim için önemli bir konu diyerek çalışanlara ve çalışan haklarına ne kadar saygı gösterdiğini bir kere daha bize göstermiş durumda. İş kazalarında olan anlayışlarının her zaman olduğu gibi sıfır tolerans olduğunu söyleyen Bakan, denetimlerinin her daim devam edeceğini belirtti.

1000 TL Başvurusu Devam Ediyor!

Sosyal Koruma Kalkanı adıyla pandemi süreci boyunca devam eden 1000 TL Nakdi ödemeler yapıldığını belirten Bakan Selçuk, faz 3 başvurularının devam ettiğini belirtti.

Başvurular e-devlet kapısı üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen kişilerin https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu sitesine giriş yapması gerekir. Yeni sekmede açacağınız linkte kimliğinizi doğrulayarak yeni başvuru yapabilirsiniz.

Benzer Haberler

Esenler Erokspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Şampiyonluğunu İlan Etti

Serik Belediyespor'u 6-0 Mağlup Ederek 1. Lig'e Yükseldi Esenler Erokspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'un…

2 saat önce

Ankara’da Doç. Dr. Sinan Ateş Cinayeti İddianamesi Gönderildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, 22 şüpheliden oluşuyor Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Doç. Dr. Sinan…

2 saat önce

THY Avrupa Ligi Çeyrek Finalinde Fenerbahçe Beko Monaco’ya Yenildi

Sarunas Jasikevicius: "Takım Olamadık, Sorumluluk Almalıyız" Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Monaco'ya 65-62 yenildikleri maçta…

3 saat önce

Centilmenlik Örneği: 1461 Trabzon FK ve Kırşehir FSK Arasında

1461 Trabzon FK, Deplasmanda Kırşehir FSK ile Karşılaştı TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan son…

3 saat önce

Atakaş Hatayspor, Özhan Pulat ile Anlaştı

Atakaş Hatayspor, Teknik Direktör Özhan Pulat ile Anlaşma Sağladı Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor,…

3 saat önce

Göztepe ve Altay Derbisinde Yaşanan Şiddet Olayları Mahkemeye Taşındı

Alt Başlık: Derbide Meydana Gelen Olaylar Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe ve Altay arasında…

4 saat önce