Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda oynadığı maçta Çaykur Rizespor’a 3-1 yenildi. Teknik direktör Selçuk İnan, mağlubiyet sonrası duygularını basın toplantısında paylaştı.
Öne Geçtik Ancak Sonucu Getiremedik
Selçuk İnan, oyuncularının maçta çok iyi mücadele ettiğini belirterek, öne geçtiklerini ve birçok pozisyon yakaladıklarını ancak sonucu getiremediklerini ifade etti. Maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren İnan, “Gerçekten çok üzgünüm. Oyuncularım çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor” şeklinde konuştu.
Gökhan Akkan’ın Performansı Takdir Edildi
Selçuk İnan, maçta kaleci Gökhan Akkan’ın performansını da övgüyle anarak, “Belki de Gökhan Akkan’ın bu sene oynadığı en iyi maç olabilir. Çok pozisyona girdik, çok net fırsatlara girdik” dedi ve Akkan’ı tebrik etti.
Kümede Kalma İnancı
Selçuk İnan, kümede kalma puan barajının 42’de kalacağına inandığını vurgulayarak, takımının önlerindeki maçlara odaklanacaklarını belirtti.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap