Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Mondihome Kayserispor’u 3-0 yenerek galibiyet elde etti. Teknik direktör İlhan Palut, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımının daha çok mücadele ettiğini ve ikili mücadeleleri kazandığını vurguladı.
Palut, ligde son haftalarda puan anlamında geride kaldıklarını ve moral bozukluğu yaşadıklarını belirtirken, Kayserispor maçının sadece puan almak değil, aynı zamanda moralleri yükseltmek açısından da önemli olduğunu ifade etti. Takımın, ligde formda olan Kayserispor’a karşı önde baskı yapmayı ve mücadele etmeyi planladığını söyledi.
Maçın hakemi Burak Pakkan’ın yönetimi hakkında görüş belirten Palut, takımının atağında sarı kart pozisyonunda hakemin kararının zamanlama ile ilgisiz olmadığını dile getirdi. Ayrıca, top toplayıcı çocuğun topu geç verdiği iddiasına da değinen Palut, bu tür olumsuz davranışlara ihtiyaç olmadığını vurguladı.
Karşılaşmanın ardından Mondihome Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Çaykur Rizespor’u galibiyetleri nedeniyle tebrik etti. Vukas, takımının istedikleri oyunu sahaya yansıtamadığını ve en kısa sürede maçı unutup önlerine bakmaları gerektiğini belirtti.
Vukas, iki takım arasındaki mücadelenin yüksek olduğunu vurgulayarak, gelecek maçlara daha iyi hazırlanacaklarını söyledi. Her maçın zor olduğunu ifade eden Vukas, takımın mücadele gücünü sahaya yansıtarak hedeflerine odaklanması gerektiğini belirtti.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap