İstanbul Küçükçekmece’de D-100 Karayolu’nda, iki servis minibüsü şoförü arasında yaşanan yol tartışması büyük bir zincirleme kazaya neden oldu.
Kazada, 3 servis minibüsü ve 1 su tankerinin karıştığı bilgisi paylaşıldı. Olayda toplamda 13 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, Avcılar istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.
Kaza, saat 06.45 sıralarında D-100 Karayolu Göl mevkisinde Avcılar istikametinde meydana geldi. İddialara göre, bir servis minibüsü şoförü diğer bir şoförle trafikte tartışmaya başladı ve araçlar durduruldu. Bu durum zincirleme kazaya yol açtı.
Kazaya karışan şoför Ömer Suiçmez, yaşananları şu şekilde anlattı: “Yan yoldan gelirken önümdeki otobüse yol vermedim diye beni sollayıp önümde durdu. Aşağıya indi, beni dövmeye gelirken arkadan araç bana vurdu. İşçi personel servisi çekiyorum. Araçlarda 6-7 tane yaralı var. Ciddi durumları yok ama yaralı hepsi.”
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap