SON GELİŞME
--:--:--
USD49,63EUR55,61ALTIN6.406,21Istanbul18° Az bulutlu0:36İMSAK'AKALAN SÜRE
Haberler

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes’e Evinde Mağlup Oldu

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes’e Evinde Mağlup Oldu

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Jasikevicius’tan Maç Değerlendirmesi

Fenerbahçe Beko, Euroleague’in 33. haftasında kendi evinde Anadolu Efes’i konuk etti. Karşılaşma nefes kesen bir Türk derbisi şeklinde geçti ve sarı-lacivertliler, rakibine 82-80 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, takımının performansından memnun olmadığını belirtti.

Fenerbahçe Beko’nun Performansı Eleştirildi

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen karşılaşma sonrası Jasikevicius, yaptığı açıklamada ilk yarıdaki performanslarının eleştirisini yaparak, “Bizim açımızdan hiçbir açıdan iyi bir maç değildi. İlk yarıda çok hata yaptık. 10 top kaybı yaptık. Ritmimiz yoktu. Dördüncü çeyrekte kötü savunma yaptık ve maçı döndürmek için kötü atışlar yaptık.” ifadelerini kullandı.

Jasikevicius, maçtaki hataların farkındalığıyla şunları söyledi: “İyi bir maç değildi. Türkiye Ligi’nde sezonun durumunu belirleyecek bir maçımız var. Bugünü analiz edip normal oynadığımız basketbolda neler kaybettik bunlara bakmamız gerekiyor. Pazartesi Efes’e karşı çok önemli bir maçımız var. Aralık ayında yendiğimiz maçla bugün çok farklı şeyler vardı. Bugün Anadolu Efes, Anadolu Efes gibi oynadı ama Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynamadı.”

Önümüzdeki Müsabakalara Odaklanacaklar

Anadolu Efes’e galibiyetinden ötürü tebriklerini ileten Jasikevicius, maçın analizini yaparak önümüzdeki müsabakalara odaklanacaklarını belirtti. Takımının performansını yükseltmek adına gerekli çalışmaları yapacaklarını vurguladı.

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Yeni giyilebilir kalp monitörü Evipatch, Moskova Kliniği’nde test edilecek
Yeni giyilebilir kalp monitörü Evipatch, Moskova Kliniği’nde test edilecek
Sorbonne Öğrencisi Fransa’daki olayları değerlendirdi: ‘Öğrenci eylemleri birikmiş yapısal sorunların patlamasıdır’
Sorbonne Öğrencisi Fransa’daki olayları değerlendirdi: ‘Öğrenci eylemleri birikmiş yapısal sorunların patlamasıdır’
Gezer Patoz Hangi Ürünlerde Kullanılır?
Gezer Patoz Hangi Ürünlerde Kullanılır?
Arpa Flake Makinesi Nasıl Çalışır?
Arpa Flake Makinesi Nasıl Çalışır?
Doğal Kaynak Suyu Nereden Gelir?
Doğal Kaynak Suyu Nereden Gelir?
Çay Paketleme Makinesi Nasıl Çalışır?
Çay Paketleme Makinesi Nasıl Çalışır?
İŞ dünyasının Doğru Adresi
O İş Bu İş

Reklam & İşbirliği : [email protected]

Copyright © 2025 Tüm hakları OİŞ BU İŞ 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması