Meclis Araştırma Komisyonu Kadına Yönelik Şiddet ve Ayrımcılığı İnceleyecek
AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Hulki Cevizoğlu Başkanlığında
Meclis tarafından kadına yönelik şiddet ve ayrımcılığı önlemek amacıyla oluşturulan Meclis Araştırma Komisyonu, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Hulki Cevizoğlu’nun başkanlığında çalışmalarına başladı. Komisyon, mevcut düzenlemelerin gözden geçirilmesi ve ek tedbirlerin belirlenmesi için kurulmuştur.
Meclis Araştırma Komisyonu’nda AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan başkanvekili, AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ise komisyon sözcüsü olarak görev yapacak. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal 1xbet güncel giriş Karakoç Dora da komisyonun katip üyesi olarak belirlendi.
Komisyon üyeleri arasında, MHP, CHP, SAADET Partisi, AK Parti, DEM Parti ve İYİ Parti’den birer milletvekili bulunmaktadır. Toplamda 19 milletvekilinin yer aldığı komisyonda, farklı siyasi görüşlerden gelen yetkililerin bir araya gelerek kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda ortak çalışma yürüteceği belirtilmektedir.
Meclis Araştırma Komisyonu’nun çalışmaları, kadınların toplumda karşılaştığı sorunların tespit edilmesi, mevcut yasal düzenlemelerin gözden geçirilmesi ve yeni tedbirlerin alınması yönünde önemli adımlar atılmasına katkı sağlayacaktır.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap