Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, engelli çocuğunu öldüren anne, hastanede hayatını kaybetti. Olay, Yiğitler Mahallesi’nde meydana geldi ve şok etkisi yarattı.
Dün akşam saatlerinde evine dönen Ahmet Özmen, eşini ve fiziksel engelli oğlunu banyoda kanlar içinde buldu. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri, oğul Yusuf Hakan Özmen’in hayatını kaybettiğini belirledi ve anne Ümran Özmen’i hastaneye kaldırdı.
Müdahale sonrasında Ümran Özmen, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Polis ekipleri yaptıkları incelemede, Ümran Özmen’in oğlunu boğazını jiletle keserek öldürdüğünü ve ardından intihar girişiminde bulunduğunu belirledi. Baba Ahmet Özmen ise olayın ardından büyük bir üzüntü yaşadı.
Şimdi olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve aile çevresinde büyük bir şok yaşanmaktadır.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap