Ligin 22. haftasında oynanan maçta Panathinaikos, konuk ekip Panserraikos’u 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın gollerini Benjamin Verbic, Sebastian Palacios ve Alexander Jeremejeff kaydetti.
Maçın 8. dakikasında Panathinaikos, Benjamin Verbic’in golüyle 1-0 öne geçti. Verbic, rakip kaleye şık bir vuruş yaparak takımını avantajlı duruma getirdi.
Panathinaikos, ilk yarıda üstünlüğünü sürdürdü ve 31. dakikada Sebastian Palacios ile skoru 2-0’a taşıdı. Palacios’un golü, takımın özgüvenini daha da arttırdı.
Maçın uzatma dakikalarında ise Panathinaikos’un golcü ismi Alexander Jeremejeff, takımının galibiyetini perçinleyen golü attı ve skoru 3-0 yaptı.
Bu galibiyetle birlikte Panathinaikos, puanını 50’ye çıkararak maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Takım, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü.
Öte yandan, Panserraikos ise 23 puanla 8. sırada kaldı ve haftayı mağlubiyetle kapattı. Takım, önümüzdeki maçlarda toparlanarak daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyor.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap