Corendon Alanyaspor’un başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek sezon değerlendirmesinde bulundu. Çavuşoğlu, Alanyaspor’un zor günler geçirdiğini ancak ligi güzel bir yerde bitirdiklerini vurguladı.
Çavuşoğlu, sezonu daha iyi noktada bitirme şansına sahip olduklarını ancak son 3 maçı beraberlikle tamamladıklarını belirterek, Avrupa kupası şansını da şansızlıklarla kaybettiklerini dile getirdi. Futbolda böyle durumların olduğunu söyledi.
Çavuşoğlu, Süper Lig’de bir ilçe olarak bulunmanın kolay olmadığını vurgulayarak, Alanyaspor’un gelir kaynaklarının sınırlı olduğunu ve bu koşullarda kulübü nasıl ayakta tuttuklarının düşünülmesi gerektiğini ifade etti. Kulübü 8 sene olmayan imkanlarla ayakta tutmanın zorluklarına dikkat çekti.
Çavuşoğlu, dışarıdan takımı ve yönetimi eleştirmenin kolay olduğunu ancak içine girildiğinde yaşanan zorlukların daha iyi anlaşıldığını belirterek, eleştirenlere yöneticilik teklifinde bulunduğunu ancak cesaretsizlikleri nedeniyle gerçekleşmediğini belirtti.
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap